3 Jó Cselekedet az összefogás jegyében

 

Kampány civilek vagy intézmények megsegítésére közös összefogással

 

A 3 Jó Cselekedet program összefogásra ösztönöz. Felelősséget vállalni, jótetteket véghezvinni nem mindennapi feladat, pedig ezek a tettek viszik előre a világot, teszik élhetőbbé a mindennapokat és teremtenek egy jobb környezetet. Sokan élnek közöttünk és körülöttünk olyanok, akiknek az élet nehéz körülményeket, kemény sorsot adott. Az országban sajnos számos olyan település létezik, ahol nem megfelelő az infrastruktúra, a lehetőség a gyereknevelésre és az oktatásra.

A 3 Jó Cselekedet program keretén belül idén úgy döntöttünk, hogy nem csupán azokat a cégeket és magánszemélyeket szeretnénk bemutatni a nagyközönségnek, akik éves tevékenységük során 3 jó cselekedetet hajtottak végre, hanem mi is tenni szeretnénk. Életre szeretnénk hívni egy összefogást, melynek keretén belül civilek cégek segítségével hajtanak végre egy nagyobb volumenű jótettet.

Történeteket várunk! Történeteket azokról, akiknek segítségre van szükségük: magánszemélyekről, családokról, közösségekről, intézményekről. Magánszemélyek és cégek képviselői is egyaránt beküldhetik jelöltjeiket. A beérkezett beszámolókat szavazásra bocsájtjuk és az, amelyik a legtöbb szavazatot kapta, megkapja a „Az összefogás jegyében” díjat. A megsegítésre jogosító oklevelet 2018 februárjában, a 3 Jó Cselekedet díjátadó gála keretén belül veheti át a jutalmazott.

Szeretnénk, ha ezzel a kezdeményezéssel tömegek mozdulnának meg mind civil, mind pedig céges oldalról. Célunk, hogy együtt, egy közös összefogással segítsük a díjazottat. Mutassunk példát mindannyian és tegyük szebbé, egy jobb hellyé a világot!

 

Jelölések beküldési határideje: 2017. október 31.

A történeteket a következő elérhetőségek valamelyikére várjuk:

E-mailben: info@3jocselekedet.hu

Postai úton: GAP Média Kft., 1085 Budapest, Somogyi Béla u. 17. 1/1

A  NEVEZÉSI ŰRLAP ITT TALÁLHATÓ»

 

Szavazás: 2017.november 1. – december 15. a www.3jocselekedet.hu weboldalon és a program FB oldalán: https://www.facebook.com/3JoCselekedet

Megvalósítás tervezett időpontja közös összefogással: 2017. március – április (illetve igény szerint)

 

Kapcsolat és információ:

www.3jocselekedet.hu

Horváth Melinda

info@3jocselekedet.hu

0670/3665005

Back to Top