TÁMOGASSA A 3 JÓ CSELEKEDET „AZ ÉV LEGJEI” TÁRSADALMI CÉLÚ PROGRAMOT ÉS DÍJAT!

 

A 3 jó cselekedet nem csupán egy pályázat. Célja nem a nyeremény elérése, hanem az összefogás és a segítségnyújtás megismerése. Egy olyan kampány, mely 3 nemes cselekedet végrehajtására ösztönzi a cégek, intézmények dolgozóit és a magánszemélyeket egyaránt, melyekkel saját megítélésük szerint a társadalom tagjain, az egész társadalmon, vagy a környezetükön segítettek.

„Az igazi boldogság az, amikor másokat boldoggá teszünk.”

Szeretnénk, ha a pályázók egy egészséges verseny keretében kreatív ötleteikkel egymást inspirálva mutatnák meg, hogyan hajtották végre jó cselekedeteiket, kik és milyen jellegű segítséget kaptak, illetve ösztönözni a díjátadón résztvevőket, hogy a következő évben még jobban növeljék a jó cselekedetek nagyságát, hatékonyságát. A pályázattal szeretnénk érzékelhetővé tenni azt is, hogy egy jó cselekedet végrehajtása nem csak annak jelent örömet, aki abban részesül, hanem annak is, aki azt adja.

Célunk hogy a program keretein belül az arra érdemes ügyek megkapják az őket megillető nyilvánosságot és egyúttal a szakmai zsűri elbírálása alapján elismerést adjunk a programban résztvevő vállalatok és dolgozóik számára.

 

Hogyan segíthet?

  • Legyen főtámogató/névadó szponzor!

Programunk megvalósításához jelentős anyagi forrásra van szükségünk – a 2017-es 3 Jó Cselekedet program szponzorációs lehetőségeiért forduljon kollégánkhoz!

  • Legyen egy díj támogatója!

4 kategóriában hirdetünk eredményt: „Legkreatívabb jó cselekedet”, „Legmeghatóbb jó cselekedet”, „Legnagyvonalúbb jó cselekedet”, „Leginnovatívabb/legzöldebb jó cselekedet”, „Hétköznapi Hős” – Részletekért forduljon kollégánkhoz!

  • Legyen médiapartner!

Segítsen nyomtatott, vagy digitális termékek egyes felületeinek rendelkezésre bocsátásával, hogy minél több platformon jelenhessen meg a program, ennek segítségével minél szélesebb körben legyen lehetőség az összefogásra, jó cselekedetek végrehajtására.

 

Miért érdemes segíteni?

  • A 3 Jó Cselekedet program keretén belül nemes, nyilvánosságot érdemlő ügyek kerülnek díjazásra.
  • A díjátadót megelőzően országos kampányt indítunk, melyben kiemelt szerepet kapnak az esemény támogatói.
  • Országos szintű megjelenéseket generálunk mind a nyomatott, mind pedig az online média felületeken, illetve az esemény weboldalán, valamint Facebook oldalán is kiemeljük a program támogatóit.

 

 

Olyan szponzorokat, cégeket, magánszemélyeket keresünk, akik együtt éreznek az ügy fontosságával. Amennyiben úgy gondolja, hogy Ön szívesen segítené kampányunkat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Segítségét köszönjük, várjuk megkeresését!

 

 

Horváth Melinda

info@3jocselekedet.hu

0670-3665005

Back to Top